Slovakiaring med Axxon i Påsk 2014

Nyhet!

 

Vi har nöjet att erbjuda en körning tillsammans med Axxon Racing på Slovakiaring i 17-20 April. Seva racing transporterar din hoj ner till Slovakiaring och du upplever där nere en bankörning som du inte kommer att glömma!

 

Utdrag från Axxons hemsida:

 

Vi har ihop med Zenergy Racing ett unikt koncept där vi blandar "vanlig" bankörning med sprintrace i de snabbare grupperna och instuktörsledd körning i grön grupp.

 

Vi kör i 4 klasser indelat efter varvtider. Du anger i anmälan vilken klass du vill börja i grupperna justeras sedan efter varvtider. Det kommer att finnas gott om möjligheter till att få hjälp med spårval av föråkare i alla grupper och vi har alltid instruktörer ute på banan.

 

 

Gruppindelning:

Grön - I grön grupp kör vi i mindre grupper med en instruktör i varje grupp. Omkörningsregler bestämmer instruktören. Här finns goda möjligheter för den lite mindre vana banåkaren att få hjälp med spårval, bromsning, sittställning och allmäna tips och tricks. Det du lär dig här kan även vara till god hjälp i trafiken.

Blå - I blå grupp kör du som har lite mindre erfarenhet av bankörning eller gillar ett lite lägre tempo. Fritt att köra om, men visa hänsyn!!

Röd - I röd grupp körs det i ett högt tempo. Här kör du som har god erfarenhet av bankörning och eventuellt tävlar på lägre nivå.

Svart - I svart grupp går det undad. Här kör många förare från Pro Superbike, Superstock 600 osv.

 

 

Självkart finns även vi på plats med större delen av vårt sortiment, är det något speciellt du vet att du kommer vilja handla så beställ gärna i förväg.

 

Körningen i 4 dagar på denna fantastiska bana kostar 4100kr

Transport t or från Stockholm/Västerås kostar 3500kr

 

Vid intresse skicka ett mail till Mikael@sevaracing.se