Bankörningar i Sverige

Seva Racing har bandagar för alla som kör MC.

 

Oavsett om du åker Guldvinge, Custom, eller sporthoj med Slicks. Att åka bana med oss utvecklar dig som förare. Det bidrar till att du blir mer säker på dig själv som förare och lär känna din mc under säkra och kontrollerade former.

Seva Racing har ett väl beprövat koncept som fungerar. Vi tar hänsyn till samtliga deltagare och har som mål och se till att Du får ut mesta möjliga av ditt deltagande.

Det finns plats för alla!

Åkning sker i olika grupper som är anpassade efter tempot för deltagarna i just din grupp, alla ska ha kul och det ska vara utvecklande!

Det finns instruktörer för alla deltagare.

Vi har instruktörer i de flesta grupperna, instruktörerna finns där för din skull, vill du så hjälper dom dig med körteknik, spårval m.m.

Flera av instruktörerna arbetar med uppdrag hos SMC som utbildade Sporthojsinstruktörer. Några av instruktörerna är tävlingsförare.

Denna mix av instruktörer gör att vi har en instruktör som passar just Dig. Alla har möjlighet att få hjälp under dagen vi kör, kom och prata med oss tidigt på morgonen eller några dagar innan på telefon så matchar vi ihop dig med en lämplig instruktör som anpassar sig efter just dig.

Något som skiljer oss från vissa andra arrangörer är att du själv avgör om du har behov av instruktör. Ibland vill man kanske bara ha en trevlig dag på banan med polare utan att det kommer någon och lägger sig i spårval etc.

På banan har instruktörerna även en proaktiv funktion för allas säkerhet och för att förebygga onödiga avåkningar. Dom observerar hela tiden var som sker ute på banan och om någon feedback behöver ges till enskilda förare eller hela gruppen.

Välkommen att anmäla dig, vi ses.

 

För dig som vill erbjuder vi föråkare som kan visa spårval bromspunkter etc. Vi erbjuder även filmning av din körning för att kunna utverdera körningen mellan passen.

 

För dig som tävlingsförare erbjuder vi mycket träningstid under dagen. I denna grupp är det ej några föråkare som "är ivägen".