Tidigare körningar

För dig som vill erbjuder vi föråkare som kan visa spårval bromspunkter etc. Vi erbjuder även filmning av din körning för att kunna utverdera körningen mellan passen.

 

För dig som tävlingsförare erbjuder vi mycket träningstid under dagen. I denna grupp är det ej några föråkare som "är ivägen".

Seva Racing har bandagar för alla som kör MC.

 

Vi samarbetar medde större arrangörererna vilket ger dig möjligt att få åka på Europas allra finaste MotoGP och SBK banor. Vi på Seva Racing ordnar allt kring själva bankörningen: banhyra, plats i box, transport av MC och tillbehör inklusive försäkring. Boende, hyrbil och hur du tar ner dig själv, lämnar jag till er själva.

 

I våra trailers är din MC i bra förvar under resan, vi tar hand om den så att den kommer fram lika fin som du lämnade den, vi tar även hand om tillbehör som du skickar med så som extra fälgar däck, skinnställ, hjälm m.m.

 

OBS att vi transporterar ner din hoj i egen trailer och har koll på allt under hela resan. Vi köper ej in denna tjänst för att det ska bli billigare. Vi tycker detta är en väldigt viktig del i vår verksamhet.